• klantenMeer dan 300 klanten gingen u voor!
  • klantenBeter vindbaar, Ontvang meer klanten
  • klanten In de buurt? We hebben lekkere koffie.

Uw bedrijfswebsite laten maken door Skytz

Ervaar ook het gemak van ons innovatief beheersysteem. Beheer uw eigen website in een paar klikken en bepaal zelf wat en wanneer u uw website aanpast. Lees de ervaringen van enkele van onze klanten en laat u direct overtuigen! Heeft u vragen over ons systeem? Bel ons gerust, of kom eens langs voor een kop koffie of thee.

Profiteer van de voordelen

- Geoptimaliseerd voor Telefoon en Tablet Een website die goed wordt weergegeven op alle apparaten is tegenwoordig zeer belangrijk. Skytz zorgt ervoor dat uw nieuwe bedrijfswebsite goed wordt weergegeven op Tablet en Smartphone.

- Goed gevonden worden in Google Nu u een professionele website heeft, wilt u natuurlijk ook goed vindbaar zijn in Google. Het systeem van Skytz is geoptimaliseerd voor Google en geeft u een voorsprong op uw concurrentie.

- Zeer gemakkelijk uw site aanpassen Na het inloggen ziet u uw eigen website. Klik simpelweg op uw tekst om deze direct te bewerken. Geen moeilijke systemen meer, maar rechtstreeks op uw website uw teksten aanpassen – zo vaak en wanneer u maar wil.

Wat zeggen klanten over Skytz?

corne-ritsema

"In 2016 hebben we door Skytz een nieuwe mobiel vriendelijke website laten ontwikkelen met hun beheersysteem. We vinden het systeem erg prettig werken en de mogelijkheden die hierin zitten passen perfect bij onze wensen.

De medewerkers luisteren altijd goed naar onze wensen en indien we vragen hebben wordt dit ook altijd correct en goed beantwoord. Telefonische support is perfect geregeld, en als er iets is waar we niet uitkomen dan komt er iemand langs. Prima, Persoonlijk en Professioneel."


Corné Ritsema - Bertritsema.nl

Ook een eigen bedrijfswebsite laten maken?

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Appen met Skytz? Klik hier om te beginnen+31 50 700 1518 img 1