• Bel met ons 050 700 1518
  • Mail je liever? info@skytz.nl
bedrijfswebsite laten maken

Je bedrijfswebsite laten maken door Skytz

Ervaar ook het gemak van ons innovatief beheersysteem. Beheer je eigen website in een paar klikken en bepaal zelf wat en wanneer je, je website aanpast. Lees de ervaringen van enkele van onze klanten en laat je direct overtuigen!

4 jaar geleden zijn we begonnen met de bouw van ons eigen beheersysteem omdat we vaak de vraag kregen van ondernemers of het beheren van de website ook makkelijker kon dan de bestaande beheersystemen zoals bijvoorbeeld WordPress of Joomla. Na lang ontwikkelen hebben we een eigen beheersysteem ontwikkeld waarmee je rechtstreeks op je website de aanpassingen kan doen.

Telefoon en Tablet

Een website die goed wordt weergegeven op alle apparaten is tegenwoordig zeer belangrijk. Skytz zorgt ervoor dat je nieuwe bedrijfswebsite goed wordt weergegeven op Tablet en Smartphone.

Goed gevonden worden

Nu je een professionele website hebt, wil je natuurlijk ook goed vindbaar zijn in Google. Het systeem van Skytz is geoptimaliseerd voor Google en geeft je een voorsprong op je concurrentie.

Makkelijk beheren

Na het inloggen zie je jouw eigen website. Klik simpelweg op je tekst om deze direct te bewerken. Geen moeilijke systemen meer, maar rechtstreeks op je website jouw teksten aanpassen – zo vaak en wanneer je maar wil.

Harold Koning - houwing-autoschade.nl

"We hebben inmiddels 5 websites laten bouwen door Martin. We vinden dat hij erg veel voor zijn klanten over heeft en erg goed en deskundig helpt waar nodig.
Het beheersysteem van Skytz werkt erg simpel en we kunnen gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan onze website. We zijn dan ook nog steeds aan het sleutelen met alle websites die we hebben."
www.houwing-autoschade.nl

houwing autoschad

Samen je bedrijfswebsite doornemen?

We komen graag een keer bij je langs om het systeem werkend te laten zien. Samen kijken we dan naar de beste mogelijkheden voor jouw onderneming.

Vul je gegevens in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

©2017 Skytz Websites & Webwinkels Winschoten - Groningen | Algemene voorwaarden | Privacy