Frontend Designer gezocht

Heb jij een passie voor het ontwerpen van websites en drukwerk? En heb je ook veel ervaring met het bouwen van een website in html & css? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw ideale werkdag
Je begint om 9uur met koffie en opent je mailbox om te kijken of er nog nieuwe berichten van klanten zijn binnen gekomen. Daarna open je Photoshop om een website ontwerp van een klant aan te passen, die je vervolgens upload naar de server en naar de klant stuurt ter goedkeuring.

Vervolgens krijg je een mail binnen voor het aanpassen van een logo, je opent illustrator en past de gevraagde punten aan. Je collega neemt een telefoontje op, een nieuwe klant die een flyer wil laten ontwerpen. Je staat deze klant te woord en maakt een offerte voor hem klaar.

In de middag krijg je de goedkeuring van een website ontwerp en gaat deze in materialize of foundation omzetten naar een werkende code. Om half 5 krijg je nog een telefoontje van een klant of er op zijn website iets aangepast kan worden. Via de server log je in op zijn website en past nog even snel de gevraagde punten aan.

Ben jij dit? Neem dan direct contact met ons op.
Mailadres: jobs@skytz.nl - 050 700 1518

Terug