• klantenMeer dan 300 klanten gingen u voor!
  • klantenBeter vindbaar, Ontvang meer klanten
  • klanten In de buurt? We hebben lekkere koffie.

Hoog scoren in google

Als ondernemer wilt u natuurlijk veel bezoekers op uw website krijgen. Als potentiële klanten op uw bedrijfsnaam zoeken wordt u waarschijnlijk zo gevonden, maar wist u dat het daarnaast ook mogelijk is om op andere zogenaamde "zoektermen" beter vindbaar te worden voor uw doelgroep? Zo trekt u ook bezoekers die op zoek zijn naar uw diensten – en die nog niet van uw bedrijf gehoord hebben.

Met een goede basis voor uw website zult u beter vindbaar zijn op uw bedrijfsnaam. Google leest, net zoals de bezoekers van uw website, de teksten op uw website. Op basis van deze teksten bepaalt Google waar uw website over gaat. Als uw bedrijfsnaam niet wordt genoemd op uw website, dan bestaat de kans dat Google geen idee is wat uw bedrijfsnaam is.

Zoekmachine optimalisatie

Als uw website eenmaal opgenomen is in Google, dan is het belangrijk om onder andere "zoektermen" te scoren. Om een voorbeeld te noemen: als u een webwinkel heeft die computermonitoren verkoopt, dan is het belangrijk om gevonden te worden onder zoektermen als “monitor”, “computer monitor” en “beeldscherm voor de computer”. Vaak worden ook andere zoektermen toegevoegd, zoals merken van de monitors die verkocht worden, of toevoeging van het woord “kopen”. Door gebruik te maken van extra zoekwoorden in de zoekterm gaan we gerichter te werk.

Met ons bedrijfspakket heeft uw website een goede basis, die de kans aanzienlijk vergroot om hoog te scoren in Google. Uiteraard heeft u hierdoor kans op meer bezoekers op uw website. Skytz adviseert dan ook altijd om vanaf het begin, de basis, helder te hebben wat u met de website wilt bereiken en wat u verwacht van bezoekers die op uw website komen.

Meer bezoekers

a-kok

Business Case: A-kok Kunststof Dakwerken

Het bedrijf A-Kok Kunststof Dakwerken is een dakdekkersbedrijf uit de regio oost-groningen. Ze hebben enkele jaren geleden de eerste website door ons laten bouwen en vorig jaar hebben we hiervan een geheel vernieuwde mobiel vriendelijke website mogen ontwikkelen. Het bedrijf werkt voornamelijk regionaal maar heeft ook veel werk in het midden van Nederland.

Om er voor te zorgen dat er meer werk vanuit de regio Groningen (provincie) kwam heeft het bedrijf ons gevraagd om zoekmachine optimalisatie toe te gaan passen. Na een uitgebreide zoekwoorden analyse hebben wij 4 belangrijke zoektermen voor het bedrijf uitgekozen heb zijn we in Februari gestart met de optimalisatie van de vindbaarheid.

Zoekterm: dakdekker groningen

zoekterm

Bij de start van het traject stond het bedrijf op de zoekterm: Dakdekker Groningen op plek #54, inmiddels na enkele maanden is dit plek #7 geworden.
We zullen de komende maanden nog verder gaan met het traject om er voor te zorgen dat de website nog enkele plekken zal stijgen en een stabiele positie krijgt.

Albert Kok: "We merken een groot verschil met het aantal aanvragen die we krijgen. Omdat mensen ons via de mobiele website ook direct kunnen bellen merken we dat we vaker via de website gebeld worden en meer werk ontvangen uit de regio.
We hadden bij de start van het traject met Skytz nog nooit iets met optimalisatie gedaan en we hadden ook niet verwacht dat dit een grote invloed zou hebben. Toch merken we nu na enkele maanden al een groot verschil."

Wilt u beter gevonden worden? Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Appen met Skytz? Klik hier om te beginnen+31 50 700 1518 img 1