• klantenMeer dan 300 klanten gingen u voor!
  • klantenBeter vindbaar, Ontvang meer klanten
  • klanten In de buurt? We hebben lekkere koffie.

Wij bouwen systemen

Loopt u als ondernemer tegen een probleem aan? Dan kunnen wij u misschien helpen door middel van een maatwerksysteem. Veel zaken kunt u namelijk automatiseren of gemakkelijker maken met een online systeem. We bespreken samen wat uw wensen zijn en bekijken de mogelijkheden. Zo komen we samen tot de beste oplossing.

Een voorbeeld is dat u op dit moment nog gebruik maakt van papieren werkbonnen, of offertes, die met de hand moeten worden ingevuld en vervolgens overgezet moeten worden op de computer. Dit soort zaken kunnen over het algemeen goed geautomatiseerd worden, waardoor er slechts nog één handeling nodig is.

Wat zijn maatwerk systemen?

De term "maatwerksystemen" is natuurlijk een erg breed begrip. En terecht, want tegenwoordig is bijna alles mogelijk via internet. Alle systemen die wij maken zijn volledig op maat gemaakt, wat betekent dat alles wordt aangepast naar uw eisen en wensen.

Enkele voorbeelden van systemen die wij hebben mogen ontwikkelen: Uren registratie systeem, Telecom CRM, Offerte traject, Leveranciers beoordelingssysteem, Online Coupon bestel systeem, Reservering systeem, Prijsvragen enquête, Webwinkel leveranciers koppeling, etc.

aapkes

Business Case: Aapkes Hoveniers

Een maatwerk CRM systeem was de opdracht die wij hebben gekregen van Aapkes Hoveniers.

Door de groei van het bedrijf werden er steeds meer werkbonnen gemaakt door het personeel. Deze werkbonnen kwamen dan op het bureau van de eigenaar terecht die alles handmatig moest invullen in het systeem. Kortom veel handmatig werk. Wij hebben er voor gezorgd dat alles gemakkelijk via een mobiele telefoon of tablet ingevuld kan worden. Alle klanten, Werkbonnen, Facturen, Offertes, etc. worden nu in 1 systeem bijgehouden.

Marten Aapkes: "Door het systeem die we hebben laten bouwen kunnen we veel efficiënter werken. Alles kunnen we bijhouden in 1 systeem waardoor het een stuk makkelijker en sneller werkt. Ook voor de jongens die de werkbonnen moeten invullen is het op deze manier makkelijker geworden.
Ik vind het zelf ook erg handig dat ik de offertes ook in hetzelfde systeem kan maken. Zodoende hebben we altijd alles bij de hand wat voor ons een stuk efficiënter is. We besparen door dit systeem een hoop tijd op onze administratie. "

Wilt u meer informatie over maatwerk?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over maatwerk.

Appen met Skytz? Klik hier om te beginnen+31 50 700 1518 img 1