• Bel met ons 050 700 1518
  • Mail je liever? info@skytz.nl
maatwerksysteem

Wij bouwen maatwerk systemen

Loop je als ondernemer tegen een probleem aan? Dan kunnen wij je misschien helpen door middel van een maatwerksysteem. Veel zaken kun je namelijk automatiseren of gemakkelijker maken met een online systeem. We bespreken samen wat jouw wensen zijn en bekijken de mogelijkheden. Zo komen we samen tot de beste oplossing.

Een voorbeeld is dat je op dit moment nog gebruik maakt van papieren werkbonnen, of offertes, die met de hand moeten worden ingevuld en vervolgens overgezet moeten worden op de computer. Dit soort zaken kunnen over het algemeen goed geautomatiseerd worden, waardoor er slechts nog één handeling nodig is.

De term "maatwerksystemen" is natuurlijk een erg breed begrip. En terecht, want tegenwoordig is bijna alles mogelijk via internet. Alle systemen die wij maken zijn volledig op maat gemaakt, wat betekent dat alles wordt aangepast naar jouw eisen en wensen.

Business Case: Aapkes Hoveniers

Marten Aapkes: "Door het systeem die we hebben laten bouwen kunnen we veel efficiënter werken. Alles kunnen we bijhouden in 1 systeem waardoor het een stuk makkelijker en sneller werkt. Ook voor de jongens die de werkbonnen moeten invullen is het op deze manier makkelijker geworden.
Ik vind het zelf ook erg handig dat ik de offertes ook in hetzelfde systeem kan maken. Zodoende hebben we altijd alles bij de hand wat voor ons een stuk efficiënter is. We besparen door dit systeem een hoop tijd op onze administratie. "

Een maatwerk CRM systeem was de opdracht die wij hebben gekregen van Aapkes Hoveniers.
Door de groei van het bedrijf werden er steeds meer werkbonnen gemaakt door het personeel. Deze werkbonnen kwamen dan op het bureau van de eigenaar terecht die alles handmatig moest invullen in het systeem. Kortom veel handmatig werk. Wij hebben er voor gezorgd dat alles gemakkelijk via een mobiele telefoon of tablet ingevuld kan worden. Alle klanten, Werkbonnen, Facturen, Offertes, etc. worden nu in 1 systeem bijgehouden.

Aapkes

Samen je wensen en ideeën doornemen?

Heb je speciale wensen voor maatwerk? Dan komen we graag een keer bij je langs om dit door te nemen. Ook kunnen we enkele voorbeelden laten zien van systemen die we reeds hebben ontwikkeld.

Vul je gegevens in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

©2017 Skytz Websites & Webwinkels Winschoten - Groningen | Algemene voorwaarden | Privacy