• klantenMeer dan 300 klanten gingen u voor!
  • klantenBeter vindbaar, Ontvang meer klanten
  • klanten In de buurt? We hebben lekkere koffie.

Ondernemerspakket

Als ondernemer wilt u een goede en professionele website voor uw bedrijf. Een nieuwe website laten ontwikkelen kost vaak al enkele duizenden euro's.

Skytz heeft daarom speciaal voor u als ondernemer het Ondernemerspakket samengesteld. Met dit pakket profiteert u van een compleet nieuwe website die voldoet aan de laatste eisen, zonder dat u meteen een grote investering hoeft te doen!

De voordelen van een goede website

Veel ondernemers zien een website vaak als online visitekaartje. Maar een website kan veel meer voor uw onderneming betekenen! U kunt namelijk duizenden nieuwe klanten bereiken met een goede website, uiteraard gepaard met extra omzet.

Enkele voordelen van een goede website?
  • Bereikbaar voor al uw klanten (= meer omzet)
  • Gevonden worden door nieuwe klanten (= meer omzet)
  • Meer aanvragen ontvangen (= meer omzet)

Starterspakket

Bent u een starter? Dan past ons starterspakket het beste bij u. Voor een maandbedrag van slechts €24,95 (ex btw) heeft u de beschikking over een eigen website.

Ondernemerspakket

Een professionele website voor uw onderneming? Wij ontwikkelen een website voor u met een maatwerk ontwerp.

Maatwerkpakket

Heeft u speciale wensen voor uw onderneming? Uiteraard kunnen wij ook een complete website voor u ontwikkelen, die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.

Het beheren van uw website

Met het Skytz beheerpaneel kunt u zelf uw website beheren. Skytz heeft een eigen innovatief, gebruikersvriendelijk systeem ontwikkeld waarmee u op zeer eenvoudige wijze uw website kunt aanpassen. Als u inlogt in uw beheeromgeving ziet u uw eigen website zoals bezoekers de website ook zien. Tekst bewerken is zeer eenvoudig: u klikt simpelweg op de tekst die aangepast moet worden, precies zoals u gewend bent in MS Word.

Op dezelfde manier kunt u ook uw afbeeldingen en documenten op de website toevoegen en beheren. Hierdoor kunt u zelf uw website aanpassen wanneer het u uitkomt. Wilt u hierover meer weten? Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie.

website-beheer

responsive-icon

Ook perfect voor uw onderneming!

Skytz heeft branche-specifieke ondernemerspakketten die voor uw bedrijf worden aangepast. Hierdoor kunt u gebruik maken van de mogelijkheden en voordelen van dit pakket. Doordat u uw website gemakkelijker en sneller kunt beheren, levert dit u direct een besparing in tijd en in geld. Maar uw nieuwe website is ook direct goed zichtbaar op alle apparaten! Hierdoor loopt u dus geen potentiële klanten meer mis, als zij bijvoorbeeld via hun mobiele telefoon naar uw website gaan.

Jan Luikens Bandenservice Winschoten

Met het ondernemerspakket van Skytz beheren wij zelf onze website. Wij merken hierdoor dat wij meer bezoekers krijgen op onze website en ook meer aanvragen binnenkrijgen.

Wilt u ook gebruik maken van het OndernemersPakket?

Laat ook uw complete website door ons ontwikkelen en profiteer van ons OndernemersPakket. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Appen met Skytz? Klik hier om te beginnen+31 50 700 1518 img 1