• Bel met ons 050 700 1518
  • Mail je liever? info@skytz.nl

Referenties van Skytz

Sinds onze start in 2007 hebben we veel ondernemers mogen helpen met een website of webwinkel. Ons werkgebied is verspreid over heel Nederland, zoals u ziet op de kaart met plaatsen waar onze klanten zijn gevestigd. In de afgelopen 12 jaar hebben we meer dan 1.400 websites ontworpen en ontwikkeld. Dit hebben wij mogen doen in veel verschillende branches, zowel voor zzp'ers als bedrijven met enkele honderden medewerkers.

Robert Ritsema op 17 oktober 2018

Ik gaf mijn wensen door en had er verder geen omkijken na! Top service! De website is overzichtelijk en makkelijk om te bewerken en aan te vullen voor mij. Lukt iets niet is de nazorg ook super. Daarnaast vindt ik het erg makkelijk dat ik ook voor alle promotiemateriaal bij Skytz terecht kan.

Huisarts van WassievanLacum op 15 juni 2017

Hebben een prachtige website dankzij jullie! Top!

Hans Hekwerk op 30 juni 2017

De samenwerking vind ik erg prettig. Gemoedelijk, professioneel, kundig. Ik beveel je ook aan bij bekende van ons...
Met vriendeljike groet, HANShekwerk

Wim Nieuwenhuis op 12 juni 2017

Professioneel bedrijf met toch een persoonlijke benadering om je eigen wensen op je website in te vullen. Top!!! Professioneel bedrijf met toch een persoonlijke benadering om je eigen wensen op je website in te vullen. Top!!!

Corné Ritsema op 03-01-2017

In 2016 hebben we door Skytz een nieuwe mobiel vriendelijke website laten ontwikkelen met hun beheersysteem. We vinden het systeem erg prettig werken en de mogelijkheden die hierin zitten passen perfect bij onze wensen. De medewerkers luisteren altijd goed naar onze wensen en indien we vragen hebben wordt dit ook altijd correct en goed beantwoord.

Henriëtte Veldkamp-Collast op 12 juni 2017 ·

Zeer tevreden!

Heb je een vraag over onzen diensten?

Interesse in een van onze diensten of wil je ergens meer over weten? Vul je gegevens in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

©2017 Skytz Websites & Webwinkels Winschoten - Groningen | Algemene voorwaarden | Privacy