• klantenMeer dan 300 klanten gingen u voor!
  • klantenBeter vindbaar, Ontvang meer klanten
  • klanten In de buurt? We hebben lekkere koffie.
klanten kaart map

Ervaringen van onze klanten

Sinds onze start in 2007 hebben we veel ondernemers mogen helpen met een website of webwinkel. Ons werkgebied is verspreid over heel Nederland, zoals u ziet op de kaart met plaatsen waar onze klanten zijn gevestigd.

In de afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 1.300 websites ontworpen en ontwikkeld. Dit hebben wij mogen doen in veel verschillende branches, zowel voor zzp'ers als bedrijven met enkele honderden medewerkers.

corne-ritsema

"In 2016 hebben we door Skytz een nieuwe mobielvriendelijke website laten ontwikkelen met hun beheersysteem. We vinden het systeem erg prettig werken en de mogelijkheden die hierin zitten passen perfect bij onze wensen.

De medewerkers luisteren altijd goed naar onze wensen en als we vragen hebben wordt dit ook altijd correct en goed beantwoord. Telefonische support is perfect geregeld, en als er iets is waar we niet uitkomen, dan komt er iemand langs. Prima, Persoonlijk en Professioneel."


Corné Ritsema - Bertritsema.nl

luikens

"In 2014 zijn we overgegaan naar Skytz met onze website. We hebben door Skytz een compleet nieuwe bedrijfswebsite laten bouwen. De oude website konden wij zelf niet beheren en deze was bovendien niet goed vindbaar in Google.

De nieuwe website kunnen wij compleet zelf beheren met het systeem van Skytz. Ook kunnen klanten ons veel gemakkelijker vinden. Door de nieuwe website hebben wij al enkele nieuwe klanten mogen verwelkomen. Ook het persoonlijke contact met de medewerkers van Skytz werkt super, één telefoontje en ze helpen ons direct."


Bennie Kuiper - Luikensbanden.nl

harold koning

"We hebben inmiddels 5 websites laten bouwen door Martin. We vinden dat hij erg veel voor zijn klanten over heeft en erg goed en deskundig helpt waar nodig.

Het beheersysteem van Skytz werkt erg simpel. Nu kunnen we onze aanpassingen aan de website prima zelf doen. We zijn dan ook nog steeds aan het sleutelen met alle websites die we hebben."


Harold Koning - houwing-autoschade.nl

hcpro

"We vinden de persoonlijke benadering en aanpak erg fijn. Martin komt bij ons op kantoor langs als we vragen hebben en er wordt erg goed geluisterd naar onze wensen.

Sinds 2016 maken we nu gebruik van het beheersysteem van Skytz. Het werkt erg gemakkelijk. Nu kunnen we zelf de website aanpassen en onderhouden. "


Bert Ackermann - Hcpro.nl

bert

"Wij werken al bijna 8 jaar lang regelmatig samen met Skytz. We hebben diverse websites laten ontwerpen, en Skytz heeft ook een systeem op maat geprogrammeerd voor ons. Gewoon altijd weer topwerk!

Verder heeft Skytz ook ons drukwerk onlangs verzorgd. Een huisstijl, visitekaartjes, flyers, briefpapier en enkele roll-up banners. Zowel het ontwerp als de levering waren absoluut in goede handen bij Martin, bedankt!"


Bert - knalverhuur.nl

popko

"Ik ben erg tevreden met het beheersysteem achter onze website. Zelfs ik als leek kan er mee werken en makkelijk aanpassingen doen aan de website.

We zijn ook erg blij met de website die Skytz voor ons heeft ontwikkeld, deze ziet er professioneel uit en past precies bij ons bedrijf. We hebben het bedrijf dan ook al meerdere keren bij andere ondernemers aangeraden."


Popko Venema - penazuidbroek.nl

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Appen met Skytz? Klik hier om te beginnen+31 50 700 1518 img 1