• klantenMeer dan 300 klanten gingen u voor!
  • klantenBeter vindbaar, Ontvang meer klanten
  • klanten In de buurt? We hebben lekkere koffie.

Responsive Websites door Skytz

Wist u dat meer dan de helft van alle online zoekvragen via een mobiel apparaat gaat? En wist u dat veel mensen regionale bedrijven opzoeken via hun mobiele telefoon? Dit betekent dat het heel belangrijk is dat uw website niet alleen op de laptop of computer gebruikersvriendelijk moet zijn, maar ook op het telefoonscherm en de tablet.

Een website die zich aanpast aan ieder scherm noemen we een responsive website. Met een responsive website is uw website op ieder scherm goed zichtbaar en ook gebruiksvriendelijk voor mobiele bezoekers. Of de bezoeker nu op de telefoon kijkt, op de laptop of op de tablet: de website past zich aan aan het formaat van het scherm.

Geen klanten meer mislopen?

Als u geen klanten wilt mislopen omdat de website niet geschikt is voor mobiele apparaten zoals een telefoon, dan doet u er goed aan om ervoor te zorgen dat de website responsive is. Zo kan uw toekomstige klant uw bedrijf vinden, ongeacht op wat voor scherm hij zoekt. Bij Skytz kunt u kiezen tussen een normale html/css website of een codering in responsive html/css.

Op onze voorbeeldenpagina vindt u een aantal projecten die wij in de afgelopen jaren hebben afgerond. Wilt u een ontwerp door ons laten maken? U kunt dan contact met ons opnemen, of een vrijblijvende offerte aanvragen.

grooten

Business Case: Grooten & Tobben Interieur Stadskanaal

Al vele jaren is Grooten interieur gevestigd in Stadskanaal. Sinds een paar jaar is de naam aangepast naar Grooten & Tobben interieur. Hierbij hoorde ook een nieuwe website die wij hebben mogen ontwikkelen. Inmiddels hebben we in 2017 een geheel nieuwe website mogen ontwikkelen.

We hebben met de nieuwe website er voor gezorgd dat deze ook volledig mobielvriendelijk (responsive) is. Steeds meer bezoekers bezochten de website via een tablet of telefoon en daarom is er voor gekozen om direct een goede responsive website te bouwen.

Fenny Grooten: "Sinds dat we de mobielvriendelijke website hebben zien we dat bezoekers langer op de website blijven. Ook merken we dat we beter gevonden worden in de regio Stadskanaal. Skytz beheert de website voor ons wat we erg handig vinden. Nieuwe informatie sturen we naar hun toe, en ze zorgen dat dit netjes op de website geplaatst wordt."

responsive webdesign groningen

Neem direct contact met ons op en vraag naar uw mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken..

Appen met Skytz? Klik hier om te beginnen+31 50 700 1518 img 1