• klantenMeer dan 300 klanten gingen u voor!
  • klantenBeter vindbaar, Ontvang meer klanten
  • klanten In de buurt? We hebben lekkere koffie.

Webdesign bij Skytz

Webdesign is een erg groot en belangrijk onderdeel van een eigen website. U heeft natuurlijk een uniek ontwerp nodig om een goede indruk te maken bij uw bezoekers. Skytz levert al enkele jaren unieke ontwerpen aan haar klanten.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

Wanneer u ons de opdracht geeft om een nieuw ontwerp te maken voor uw website dan zullen wij dit allereerst samen met u bespreken. Wat zijn precies de wensen? Wat wilt u laten zien, en wat niet? Welk doel heeft de website? Wilt u dat bezoekers iets kunnen bestellen, of juist op eenvoudige wijze informatie over uw bedrijf kunnen aanvragen?

Dit zijn slechts enkele vragen die wij samen met u zullen bespreken. Daarna beginnen wij aan het ontwerp van uw website. Tijdens het ontwerp laten we u regelmatig zien waar we mee bezig zijn en kunt u wijzigingen voorstellen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het perfecte eindresultaat!

Wat is een webdesign?

Webdesign is het ontwerp van uw website. Vroeger werd er vooral in html gewerkt, met frames, maar tegenwoordig weten de meeste bedrijven dat het ontwerp van hun website een zeer belangrijke rol speelt bij het maken van een goede indruk op potentiële klanten. U heeft immers maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Door de website in uw eigen huisstijl te ontwerpen komt de klant direct in aanraking met de zorgvuldig gekozen uitstraling van uw bedrijf. Dit geeft meteen meer vertrouwen aan uw bezoekers.

Een goed passend webdesign geeft niet alleen een goede, professionele indruk, maar het speelt ook een belangrijke rol bij een goede conversie voor uw website. U wilt uw bezoekers tenslotte graag als nieuwe klant verwelkomen. Alle ontwerpen die wij voor onze klanten maken zullen wij dan ook met u bespreken en wij letten er altijd op dat bezoekers de informatie of producten die u aanbiedt goed kunnen vinden. Het webdesign moet daarbij ook het bedrijfsconcept ondersteunen. Op die manier trekt u bezoekers aan die u als nieuwe klant kunt verwelkomen. Als u met ons in zee gaat, bespreken wij onze ontwerpen uitgebreid met u. We overleggen met u wat u wilt bereiken met de website en zorgen ervoor dat uw bedrijfsinformatie en uw producten of diensten goed vindbaar zijn.

Neem direct contact met ons op en vraag naar uw mogelijkheden

U denkt erover om een nieuwe website te laten ontwerpen? Of wilt u uw bestaande website updaten met een fris nieuw ontwerp? Bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen met u de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken en om u te adviseren.