• Bel met ons 050 700 1518
  • Mail je liever? info@skytz.nl
webwinkel bouwen

Webwinkels

Tegenwoordig kopen veel mensen hun producten en diensten online. Het beginnen van een webwinkel is dan voor veel ondernemers ook een goede optie. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het bouwen van webwinkels in vele verschillende branches.

In de afgelopen jaren hebben wij reeds vele webwinkels mogen ontwikkelen. Dit doen wij altijd op maat en naar uw wensen. Samen met u kunnen we de mogelijkheden doorspreken en tot een mooi eindresultaat komen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Vandaag de dag is er ontzettend veel mogelijk op internet en dus ook met een webwinkel. Zo kunnen wij er voor zorgen dat klanten gemakkelijk met Ideal of PayPal kunnen betalen. Maar ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een online chat functie in te bouwen die geïntegreerd is in uw webwinkel.

Ook koppelingen met uw leverancier zijn vaak mogelijk. Hierdoor kunnen wij uw webwinkel aan de producten van uw leverancier koppelen en heeft u altijd een up-to-date webwinkel. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij ook mogelijkere maatwerk oplossingen bieden voor webwinkels. Heeft u dus een specifieke vraag of probleem? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk webwinkel: Juwelier Luitjens

Raimond Luitjens:

We hebben voor Juwelier Luitjens uit Musselkanaal een webwinkel gebouwd volledig naar hun wensen en eisen. De eerste versie van de webwinkel hebben we in 2015 mogen ontwikkelen. In 2018 hebben we een samen een nieuwe versie van de webwinkel ontwikkeld. Naast de ontwikkeling zorgen we ook voor een betere vindbaarheid van de webwinkel.

Om het voor de bezoekers makkelijker te maken om het juiste product te vinden hebben we een filter toegevoegd. Via een Ideal koppeling hebben we er voor gezorgd dat de klanten vervolgens gemakkelijk online en veilig kunnen betalen.

Luitjens

Samen je bedrijfswebsite doornemen?

We komen graag een keer bij je langs om het systeem werkend te laten zien. Samen kijken we dan naar de beste mogelijkheden voor jouw onderneming.

Vul je gegevens in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

┬ę2017 Skytz Websites & Webwinkels Winschoten - Groningen | Algemene voorwaarden | Privacy